Ter Laare verankeringstechnieken
 
Cloud computing is kinderspel! Vraag het aan Arno ter Laare, eigenaar Ter Laare verankeringstechnieken.

Facts

Aantal medewerkers : 4
Softwarepakket : King Artikelen
Aantal gebruikers : 2
In de 'Cloud' :  Ja
Bijzonderheden : Maatwerk van Chain11

Ter Laare verankeringstechnieken

Datum: 01 - 01 - 2012

Ter Laare werkt al ruim 2 jaar in de Cloud. De webwinkel en de backoffice met King software staan in de cloud en zijn dus vanaf elke computer bij te werken. De website is volledig naar eigen idee van Arno ter Laare ingericht met een ingenieuze visie hoe projectleiders in de bouw snel en efficient de producten in de webshop kunnen bestellen. King artikelen is de backoffice van dit systeem. Aangevuld met een klein stuk maatwerk van Chain11 om de speciale prijzen op een slimme manier te koppelen aan het debiteuren-artikelen bestand. Dit scheelt Ter Laare veel tijd, dus geld!

Indien u uw prijsafspraken in King ook beter wenst te beheersen kunt u contact opnemen met Chain11. Wij staan altijd gereed om uw situatie aan te horen waarna wij vakkundig op zoek gaan naar een oplossing.

Over Ter Laare verankeringstechnieken:

Advies op maat, 100% kwaliteit, marktleider in service én een scherpe prijs. Dit zijn de vier elementen waarmee Ter Laare Verankeringstechnieken zich dagelijks onderscheidt. Niet 'zomaar' een leverancier dus, maar een (kennis)partner die begrijpt waar het om draait. Daarbij staat service bij Ter Laare centraal, of beter gezegd, daarbij staat de klant bij Ter Laare centraal, altijd en overal!

voor meer informatie:  www.terlaare.nl