H.G. Heezen & Zn.
 
H.G. Heezen & Zn maakt al jaren gebruik van de update-service van Chain11

Facts

Aantal medewerkers :     5-10
Aantal gebruikers : 2
In de 'Cloud' : Nee
Doorlooptijd implementatie : nvt
Website referentie : http://www.heezen.nl
Softwarepakket :


H.G. Heezen & Zn.

Datum: 01 - 08 - 2016

Over H.G. Heezen & Zn:

De geschiedenis van H.G. Heezen bv begint in 1950 als Cor en Henk Heezen, gesteund door hun echtgenotes Nel en Ellie, aan de Putselaan 71 en 106 twee groentewinkels overnemen om, naast de verkoop van aardappelen, groenten en fruit vanuit hun ventwagens, wat meer "vastigheid" op te bouwen. De bekende open Bedford beschilderd met fruitschaal en het groen-witte lint is al jaren het handelsmerk van de Rotterdamse specialist voor geschrapte patat-frites.

Renovatie van de Afrikaanderwijk deed in 1990 de familie Heezen besluiten de winkels voorgoed te sluiten en hun bezigheden voort te zetten vanuit een nieuw bedrijfspand aan de Olympiaweg 256. Aan de Olympiaweg is het schillen van de aardappels volledig geautomatiseerd en ook aan de milieueisen wordt door middel van een revolutionair waterzuiveringsysteem volledig voldaan. Hierdoor waren de enorme stapels emmers op straat (en soms op het fietspad) meteen voorgoed verleden tijd.

Chain11 ondersteunt H.G. Heezen & Zn

Matt en John Heezen werkem al meer dan 25 jaar met King software en al bijna 10 jaar voert Chain11 het applicatiebeheer aldaar uit. Zo verzorgt Chain11 de updates en het implementeren van de nieuwe functies. Zo is King met de service van Chain11 op de achtergrond een stabiele factor bij deze bekende Rotterdamse onderneming.